ПОЛІГРАФІНВЕСТTM   "Инвестируйся в полиграфию!"

e-mail: пароль: регистрация

«ПОЛІГРАФІЯ»

Загрузити Договір-Заявку для дилерів (DOC-файл)

 

СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ДИЛЕРІВ ВЖИВАНОГО ОБЛАДНАННЯ

 

Шановний колего!

                Сучасні тенденції розвитку видавничо-поліграфічної справи в світі та в Україні показують, що у зв’язку з браком кредитних ресурсів поступово зменшується обсяг продажу новітнього обладнання. Але це не знімає з директорів та власників вітчизняних друкарень необхідності розвивати та модернізувати виробництво, купувати додаткові засоби виробництва, які вони, як правило, шукають на ринку вживаного обладнання. Тому й логічно, що головна галузева виставка «Поліграфія» в цьому році розширяє свою тематику якраз на цей сегмент.

В рамках виставки «Поліграфія-2008» відбудеться ПЕРША ВИСТАВКА-ЯРМАРОК ВЖИВАНОГО ОБЛАДНАННЯ, яка розташується в спеціально для цього відведеному Павільйоні № 2. В виставці-ярмарку візьмуть участь вітчизняні та закордонні компанії-дилері вживаного обладнання і друкарні, які мають потребу продати власне надлишкове і придбати додаткове обладнання. Таке інноваційне рішення не дозволить особливим експонентам Павільйону № 2 загубиться серед постачальників новітньої техніки та технологій, а численним відвідувачам виставки дуже легко знайти їх разом всіх. Все це, без сумніву, посприяє більш ефективному налагодженню контактів проміж зацікавлених осіб та, в цілому посприяє вдалому бізнесу. В разі потреби умови павільйону дозволяють розміщувати не тільки інформаційні стенді, а й техніку, яка може працювати в реальних умовах.

Національний комплекс «Експоцентр України» разом з Українським інформаційно-виставковим центром запрошують Вас взяти участь в ПЕРШІЙ ВИСТАВЦІ-ЯРМАРКУ ВЖИВАНОГО ОБЛАДНАННЯ, яка відбудеться з 22 по 26 вересня 2008 року на території НК «Експоцентр України» в Павільйоні № 2.

 

УМОВИ УЧАСТІ В ВИСТАВЦІ-ЯРМАРКУ

 

Вартість обладнаного стенду 1 м2 на весь період виставки                                 

550 грн.

Вартість необладнаного стенду   1 м2 на весь період виставки                                

450 грн.

Виставковий збір (з розміщенням інформації у офіційному каталозі)                    

550 грн.

Вартість заочної участі (з розміщенням інформації у офіційному каталозі)          

825 грн.

 

Ціни вказані без врахування податку на добавлену вартість (ПДВ-20%). ПДВ нараховується додатково. Оплата здійснюється на підставі рахунку в національній валюті України.

1. Для участі у виставці необхідно заповнити та надіслати по факсу Договір-заявку до 8 вересня 2008 року та, згідно виставлених рахунків, здійснити оплату протягом 3-х банківських днів шляхом перерахунку на розрахунковий рахунок Розпорядника виставки – ТОВУкраїнський виставково-інформаційний центр” Оплата  здійснюється в національній валюті України. Розпорядник не надає послуг, якщо вони проплачені несвоєчасно. Участь у виставці можлива лише за умов 100% передоплати учасником.

2. Генеральним забудовником виставкової площі на виставці виступає ДДП «ЕкспоДрук». Всі інші компанії забудовники мають бути акредитовані (тел.(044) 596 92 56, Яковенко Олена). УЧАСНИК використовує виставкові площі лише за призначенням та у відповідності до плану експозиції.

3. УЧАСНИК несе перед Розпорядником матеріальну відповідальність за псування (пошкодження) виставкового обладнання та майна в розмірі його подвійної вартості за цінами на день їх замовлення.

4. УЧАСНИК несе відповідальність за дотримання правил пожежної безпеки, техніки безпеки та промсанітарії. При порушенні правил учасник сплачує усі штрафні санкції, які застосовуються відповідними органами контролю.

5. УЧАСНИК не має права демонтувати свою експозицію до офіційного закриття виставки.

6. Якщо УЧАСНИК не вивіз своє виставкове майно з території  у встановлений термін демонтажу, він сплачує  Розпоряднику  пов'язані з цим витрати.

7 Якщо УЧАСНИК відмовляється від участі менше ніж за 30 днів до початку монтажних робіт  або відсутній на виставці, попередньо сплачена ним сума не повертається. Якщо УЧАСНИК подав Заявку на участь у виставці, але не оплатив її, він повинен оформити відмову у письмовій формі.

8. Розпорядник  має право відмовити УЧАСНИКУ в участі у виставці (на будь-якій її стадії і без повернення оплати за участь), якщо останній не дотримується діючих Умов.

9. УЧАСНИК не має права здійснювати під час роботи виставки діяльність, що заборонена або суперечить чинному законодавству України.

10. УЧАСНИК не має права передавати свої повноваження та зобов'язання третім особам без письмової згоди Розпорядника.

 

Розпорядник виставки  Український  виставково-інформаційний  центр   

пропонує звертатись за детальною інформацією:

Тел. (044) 596 91 41(40),  596 98 14,   факс (044) 587 63 13

E-mail: alex@agroexpo.com.ua, secondprint@ukr.net

www.poligrafinvest.com

З питань дизайну та ексклюзивних стендів – до генерального забудовника виставки – ТОВ «ЕкспоДрук».

(тел.:+38 (044) 5969264(65), 5969606, 5969049).

 

Директор                                                                   Щур В.В.

О нас | Контакты | ©2008-2018 ПолиграфИнвест